DIPLOMA OPLEIDING MUZIEKAGOGIE

Afgelopen zomer was het zover. Het was een bijzonder moment. Een moment van ontroering, trots en het begin van meer rust. Na 2 jaar studeren mocht ik dan met een grote lach op mijn gezicht het diploma Muziekagogie in ontvangst nemen.

Zestig weken lang, elke vrijdag was ik te vinden in Alkmaar (mooie stad trouwens) om mijn rugzakje te vullen met kennis en praktische vaardigheden.
Met een groep van nog 7 muziekagogen, destijds nog in opleiding, een prachtige en leerzame tijd gehad. En nu… op weg, op weg als zelfstandig muziekagoog, de toekomst tegemoet.

Graag wil ik de docenten, Remi, Rob, Yntske, Yolanda, Greet en Jacqueline, workshopleiders, mede-studenten Remco, Tinie, Marjan, Odette, Linda, Diana en Marja en de medewerkers van Artiance hartelijk bedanken voor al jullie bijdragen in dit groeiproces en deze mooie tijd.
Ik mis jullie!